torstai 22. marraskuuta 2012

It's you

Viimeks kun Dubliniin lähin niin oli ihan kauhee kiire joten en oikeen tajunnu ottaa mitään kivoja vaatteita mukaan. Joten ostin sitten Dublinista kivan paidan. Ja hameen. Ja laukun. Ja kengät. Ja korvikset... Ja sormuksen. Haha ja oon muutenkin unohtanu laittaa tänne kuvia kaikista mun ostoksista joten tässä nyt ois jotai!


4 kommenttia:

  1. vaaadin kokokuvaa noista kengän(?) näkösistä joissa niittejä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo ne on kengät! voin laittaa sulle facessa kokokuvaa, ne on itseasiassa vähä huonot mulle joten jos tyksit nii ehkä saat ne(ellei oo liian isot)!8)

      Poista
  2. Hei! Osui silmään tämä blogisi, kun selailin blogilistaa :) Olen itse aupparina Tramoressa, Waterfordin lähellä. Aion jossain välissä piipahtaa Kilkenyssä ja ajattelin, kiinnostaisiko sinua mennä vaikka kahville etc. En ole puhunut täällä kenenkään kanssa suomea(paitsi skypessä tietty) seitsemään viikkoon, joten olisi kiva vaihtaa välillä aivot vapaalle tästä englannin sössöttämisestä :D Vastaa tänne tai lähetä minulle vaikka s-postia nonparelli(alaviiva)991(at)hotmail(piste)com , jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai kiinnostaa, ihan mahtavaa! On aina kiva tavata suomalaisia Irlannissa ja rupatella suomeks, kun tosiaan ei hirveesti tuu puhuttua muutakun englantia...:D Lähetin sulle sähköpostia!:))

      Poista